Taribo West afviser vildt alders-rygte

Den tidligere nigerianske landsholdspiller Taribo West afviser, at han skulle have løjet sig 12 år yngre.

- Jeg startede i den professionelle liga med Obanta United i 1990 og har lige siden fortalt min rigtige alder, siger han til den nigerianske avis Tribunesport.

Den tidligere præsident i Partizan Beograd, Zarko Zecevic beskyldte onsdag sin tidligere spiller for ikke at oplyse sin rigtige alder, da han kom til klubben i 2002.

- Han sagde, han var 28, da han kom til klubben. Senere har vi fundet ud af, at han var 40, men han spillede stadig godt, så jeg har ikke fortrudt at have ham på holdet, siger han ifølge Daily Mail.

Det var tilsyneladende under en lægeundersøgelse af Taribo Wests knæ, at mistanken om Wests alder opstod, men Taribo West undrer sig over, hvor hans tidligere chef i Partizan Beograd har de oplysninger fra.

- Han er ikke min far, bror eller familie. Journalisten burde have spurgt, hvor han havde det fra, siger han.

Hans tidligere træner i Inter, Gigi Simoni, der selv hentede West til klubben i 1997 mener, at det er fuldstændig absurd, hvis Taribo West skulle have løjet sig 12 år yngre.

- Hvordan skulle han kunne fjerne fire eller fem år og så endda 12 år. Jeg kan ikke tro det er sandt. Han løb, afsluttede og dækkede op som en i tyverne, siger han til Gazetta dello Sport.

- I Afrika er vi vant til at høre historier om spillere, der ændrer deres alder en smule, men det er kun med et eller to år. 12 år er enormt meget, siger han.

 

 

 

 

Dagens Gossip