Tatoveret kendisbarn flexer muskler med Breum

Det er aldrig for tidligt at få tatoveret hele sin overarm.

I hvert fald ikke hvis tatoveringerne er falske, og de bliver lavet sammen med den danske superstjerne Morten Breum, der tidligere har været kæreste med Saseline Sørensen.

Og det var netop det, som skete for syvårige Sean.

- Får lige lavet noget blæk sammen med Seani, skrev den tatoverede house-musiker tirsdag aften om et Instagram-billede, der forestiller Breum, som står i en undertrøje, mens han løfter Sean og den falsk-tatoverede arm.

Snart får Sean en lillebror, som han kan vise det nye blæk på sin højre overarm frem til. Hans mor Saseline Sørensen, der tidligere har været en del af pigeduoen Soap, er nemlig højgravid og skal således snart føde sin søn nummer to.

- Jeg kan næsten ikke blive større nu! Det er, som om jeg har spist en bold. Det er lige ved at være tid, skrev hun den 29. januar om et billede af sin gravide mave på Instagram.

Dog får den lille ny en anden far end sin storebror, idet Saseline Sørensen venter barnet med sin nuværende kæreste Michael Dreyer.

Se tattoo-billedet af Breum og Sean lige her: http://instagram.com/p/ypWsBZpdaf/?modal=true

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip