Tatoveringer fjernes af laserspecialist med tilsyn af læge

Undo-it.dk er specialist inden for fjernelse af tatoveringer, og styrker nu sin position på markedet, ved at have ansat læge Hamoun Ashournia, der skal være tilsynsførende, og rådgivende læge ved Undo-it.dks klinikker.

- Vi har fra første dag lagt vægt på kundernes tryghed og tilfredshed. Vi har investeret i det bedst tilgængelige udstyr og ikke mindst tilegnet os den største specialviden på området. Vores klinikker har altid været strategisk placeret i hospitaler og lægehuse, men nu er lægen altså også en integreret del af vores koncept, siger direktør Jan Gade Christensen, fra Undo-it.dk.

Den nyligt ansatte læge skal føre tilsyn med Undo-it.dks klinikker, gennemgå journaler og besvare spørgsmål fra klinikkernes patienter.

Klinikker uden specialuddannelse
Den danske lovgivning tillader i dag, at stort set alle og enhver kan få lov at fjerne tatoveringer med laserudstyr. På cirka 80 procent af landets klinikker har behandleren ingen specialuddannelse, og meget af det benyttede laserudstyr er discountkopier fra det sydøstlige Asien.

En læge giver mere tryghed
- Det er klart, at ingen læge vil lægge navn til en klinik, der ikke udfører et professionelt stykke arbejde. Derfor kan man, som tiden er i dag, desværre kun føle sig tryg på klinikker, der har læger ansat, siger Jan Gade Christensen.

Jan Gade Christensen er selv som den første og eneste i Europa uddannet Master Laser Specialist fra et laser college i USA, med efteruddannelse hos en laserspecialist i Frankrig.

 

Dagens Gossip