Taylor Swift venter på ægte kærlighed

Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal og Harry Styles.

Popsangerinden Taylor Swift har delt seng med mange kendte mænd, men ifølge den 24-årige amerikaner var hun aldrig rigtig forelsket i nogen af sine ekskærester.

- Med mine ekskærester oplevede jeg aldrig en rigtig kærlighed. I hvert fald ikke den slags kærlighed, som holder hele livet. Den oplevelse ligger stadig foran mig, og det synes jeg er enormt spændende, siger "Trouble"-sangerinden til Rolling Stone Magazine.

Og de mange kuldsejlede forhold har forvandlet den ellers romantiske Swift til lidt af en kyniker, når det kommer til kærlighed.

- Førhen når jeg indledte et forhold, tænkte jeg altid, at "det her er manden, jeg skal giftes og have børn med, og vi skal tilbringe resten af livet sammen". Nu tænker jeg bare over, hvor lang tid der går, før noget ødelægger forholdet, eller før min manager ringer og siger, at det ikke er en god idé at se en bestemt mand, siger den blonde verdensstjerne.

Det kan godt være, at Swift ikke har held i kærlighed, men hendes karriere kører til gengæld på skinner. Hun udgiver således sit femte album "1989" den 27. oktober.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip