TDC Pensionskasse genstarter ”Støberiet” i Sydhavnen

- Vi glæder os til at komme i gang, siger direktør i TDC Pensionskasse Leif Stidsen, der har indgået aftale med J. Jensen, der har valgt Jönsson Entreprise A/S som den udførende kraft i tæt samarbejde med Arkitektfirmaet DesignGroup A/S og Ingeniørfirmaet Hansen, Carlsen & Frølund A/S.

Det er derfor næsten det samme team, der fortsætter, hvor de slap, og de gennemfører projektet i tæt samarbejde med TDC Pensionskasse og dennes bygherrerådgiver Arkitektfirmaet Kim Christiansen.

”Støberiet” kommer til at bestå af 225 tidssvarende ungdomsboliger med eget køkken og bad. Herfra indrettes ni boliger for personer med handicap. I bygningens stueetage udføres og etableres dagligvarebutik og fællesfaciliteter for ungdomsboligerne.

De nye ungdomsboliger kommer til at ligge på Støberigade 10, på den grund, hvor B&W tidligere havde støberi og formeri til skibsproduktion. Projektet har fået navnet ”Støberiet” efter bygningens tidligere funktion og brug. Det består af 11.069 etagemeter fordelt på fem etager, der totalrenoveres til 225 nye brugervenlige ungdomsboliger.

På grund af den generelt høje etagehøjde i bygningen kommer projektet og de fremtidige ungdomsboliger til at adskille sig fra mange andre ungdomsboligbyggerier. En del af boligerne udstyres således med hems eller indskudt 1. sal for at kunne udnytte arealerne bedst muligt.

De 225 nye ungdomsboliger skal stå klar til indflytning på Teglholmen i Københavns Sydhavn i foråret 2015.

 

Dagens Gossip