TDC tilbyder it-konsulent fastnet for 83.000 kroner

16/04/2013 22:23

Elo Christoffersen

Nyheder
Finn Støy kæmper en kamp med TDC. Han bor i udkantsdanmark, arbejder som it-konsulent og driver desuden en skovejendom ved Limfjorden, skriver ComOn.dk. Problemet er, at der ikke er hverken mobil- eller internetdækning. Dog er Finn Støy blevet tilbudt en fastnetforbindelse af TDC: - Jeg bad TDC om et skriftligt tilbud - og de tilbød at levere en fastnettelefon for godt 83.000 danske kroner - altså helt uinteressant. Så for mig er bredbånd en fjern drøm - jeg håber blot på at kunne få almindelig internet på min ejendom - som man fik i byområderne for næsten 20 år siden, fortæller Finn Støy til ComOn.dk. Han driver en skovejendom ved Limfjorden. Beboelsen udlejes som "ødegård" til ferieophold og lignende. Interessen for ophold på ødegården er meget stor. - Vi er belagt i alle weekender og ferier i hele sommerhalvåret. Men internet-adgang er blevet et absolut "must," når du i dag udlejer en feriebolig, forklarer Finn Støy. Han mener ikke, at TDC lever op til forsyningspligten på basal internet. Men her mener Erhvervsstyrelsen og TDC, at Finn Støy har misforstået noget. - TDC kan opfylde forsyningspligten på en taletelefonitjeneste ved at levere en mobiltelefontjeneste til samme pris, forklarer specialkonsulent Tore Christensen fra Erhvervsstyrelsen. Finn Støy ønsker bare en fastnetforbindelse, så han i det mindste kan få en 2 MB internetforbindelse. - TDC og Erhvervsstyrelsen er åbenbart nu blevet enige om, at forsyningspligten på fastnettelefoner, og dermed basale internetforbindelser, er lagt i graven, slutter han.

Mest læste i dag

Finn Støy kæmper en kamp med TDC. Han bor i udkantsdanmark, arbejder som it-konsulent og driver desuden en skovejendom ved Limfjorden, skriver ComOn.dk.

Problemet er, at der ikke er hverken mobil- eller internetdækning. Dog er Finn Støy blevet tilbudt en fastnetforbindelse af TDC:

- Jeg bad TDC om et skriftligt tilbud - og de tilbød at levere en fastnettelefon for godt 83.000 danske kroner - altså helt uinteressant. Så for mig er bredbånd en fjern drøm - jeg håber blot på at kunne få almindelig internet på min ejendom - som man fik i byområderne for næsten 20 år siden, fortæller Finn Støy til ComOn.dk.

Han driver en skovejendom ved Limfjorden. Beboelsen udlejes som "ødegård" til ferieophold og lignende. Interessen for ophold på ødegården er meget stor.

- Vi er belagt i alle weekender og ferier i hele sommerhalvåret. Men internet-adgang er blevet et absolut "must," når du i dag udlejer en feriebolig, forklarer Finn Støy.

Han mener ikke, at TDC lever op til forsyningspligten på basal internet. Men her mener Erhvervsstyrelsen og TDC, at Finn Støy har misforstået noget.

- TDC kan opfylde forsyningspligten på en taletelefonitjeneste ved at levere en mobiltelefontjeneste til samme pris, forklarer specialkonsulent Tore Christensen fra Erhvervsstyrelsen.

Finn Støy ønsker bare en fastnetforbindelse, så han i det mindste kan få en 2 MB internetforbindelse.

- TDC og Erhvervsstyrelsen er åbenbart nu blevet enige om, at forsyningspligten på fastnettelefoner, og dermed basale internetforbindelser, er lagt i graven, slutter han.