Team Danmark-direktør: Danmark kan slå alle hold

Og det er selvsagt noget, der begejstrer Team Danmarks direktør, Michael Andersen, der er imponeret over de syv sejre i 11 kampe, Danmark har hevet hjem ved VM, der afholdes i den canadiske by, Victoria.

- Danmark har vist, at der ikke er et hold, de ikke kan slå, siger Michael Andersen og fortsætter.

- Kampene er meget jævnbyrdige til VM, men jeg er meget optimistisk og jeg tror, vi kommer med i top fem til OL (i Sochi, Rusland i 2014, red.), siger Michael Andersen.

Danmark møder Canada lørdag morgen kl. 04.00 dansk tid, hvor de spiller om en semifinaleplads mod enten Sverige eller Skotland. Taberen af kampen mellem Sverige og Skotland skal møde vinderen af kampen mellem Danmark og Canada i semifinalen, mens vinderen af kampen mellem Sverige og Skotland går i finalen.

Dermed har Danmark som minimum sikret sig en bronzekamp, hvilket er et tydeligt bevis på, at de danske curlingdrenge er i storform, og det tegner godt forud for OL i 2014. Michael Andersen tror på en dansk OL-deltagelse, men er også påpasselig med at udfordre skæbnen.

- Der er ingen tvivl om, at herrerne med denne placering har vist, at de kan slå alle hold i verden, og derfor tror jeg også, vi er med og har gode muligheder til OL. Men man skal altid være varsom med at sige, at de nu er medaljefavoritter, for det synes jeg, ikke de er. Men de er helt sikkert medaljekandidater.

 

Dagens Gossip