Team Esbjerg får oprejsning og førstepladsen tilbage

22/02/2015

Team Esbjergs håndboldkvinder er tilbage på førstepladsen i Boxer Dameligaen.

Vestjyderne vandt søndag 32-24 ude over Ringkøbing Håndbold og har 32 point for 19 kampe.

Det er to point flere end FCM Håndbold før de afsluttende tre runder i grundspillet.

De to bedste hold i grundspillet går direkte til DM-semifinalerne, mens nummer tre-seks spiller to kvartfinaler om de sidste to pladser i semifinalerne.

Førstepladsen i grundspillet er dog ekstra attraktiv, fordi den giver adgang til kvalifikationen til Champions League i næste sæson.

Med sejren over Ringkøbing Håndbold fik Team Esbjerg revanche for det overraskende nederlag på 29-32 hjemme til Silkeborg-Voel i forrige spillerunde.

Team Esbjerg tog et ordentligt ryk i de sidste fire minutter af første halvleg, hvor holdet med fire scoringer gik fra 13-11 til en pauseføring på 17-11.

Herefter var det reelt slut med spændingen i kampen.

Johanna Ahlm blev topscorer for Team Esbjerg med syv mål, mens Ringkøbing Håndbolds Mathilde Neesgaard ligeledes scorede syv mål.

Ringkøbing ligger tredjesidst i Boxer Dameligaen med 11 point.