Team Esbjerg henter norsk EM-guldvinder

Betina Riegelhuth har i de seneste syv sæsoner spillet for Storhamar Håndball og fik sit gennembrud på landsholdet, da Norge vandt guld ved EM i Ungarn og Kroatien i december.

Fremover skal Betina Riegelhuth tørne ud for de danske DM-sølvvindere fra Team Esbjerg.

- Jeg er på vej frem i min karriere og har lyst til at nå endnu længere med mit håndboldspil.

- Derfor er et skifte nu naturligt for mig. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Team Esbjerg som en god og seriøs klub, og jeg er spændt på at spille i den danske liga, som, jeg ved, er mere jævnbyrdig end den norske.

- Og så bliver det vildt spændende at spille kvalifikation til Champions League, siger Betina Riegelhuth til klubbens hjemmeside

Den snart 28-årige venstre back, som i øjeblikket er med det norske landshold til en træningslejr i Brasilien, kom i forhold til sin mere kendte søster, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, sent i gang med landsholdskarrieren.

- Min første slutrunde var en stor oplevelse. At spille EM-finalen og tage guld med hjem var stort. EM har givet smag for mere, og nu satser jeg frem mod VM og OL, som er min store drøm, siger Betina Riegelhuth.

Team Esbjergs sportschef, Thomas Hylle, betegner Betina Riegelhuth som en spændende spiller med kvaliteter både som skytte fra distancen og forsvarsspiller.

- Betina er en anden type end de bagspillere, vi har i forvejen. Med hende og svenske Jenny Alm på holdet får vi nye muligheder for at lægge pres på modstanderne, og vi råder nu over en trup med dyder, der skal bidrage til at bringe os helt til tops, siger Hylle.

Med tilgangen af de tre skandinaviske spillere, Filippa Idéhn, Jenny Alm og Betina Riegelhuth, er Team Esbjergs trup til den kommende sæson komplet, selv om Ida Bjørndalen er gravid og først vender tilbage efter barsel hen mod slutspillet i den kommende sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip