Team Esbjerg jagter tidlig Champions League-plads

Team Esbjergs hold i Boxer Dameligaen i håndbold har været aldeles suverænt i denne sæson.

12 sejre og to uafgjorte kampe har sikret holdet 26 point for 14 kampe og et forspring på fire point ned til Viborgs forsvarende mestre på andenpladsen.

Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, er meget opsat på, at hans hold skal vinde grundspillet. Ud over en direkte plads i DM-semifinalerne er der også en ekstra gulerod på spil.

- Vi går efter førstepladsen, fordi den giver adgang til Champions League-kvalifikationen i næste sæson, siger han.

De seks bedste af de 12 hold i Boxer Dameligaen går videre til DM-slutspillet. Nummer et og to kommer direkte i semifinalerne, mens de fire øvrige hold kæmper om de sidste to pladser blandt de fire bedste.

Lars Frederiksen er meget opsat på at undgå at blive en del af sidstnævnte scenario.

- Der er ikke så stor forskel på holdene. Nogle gange vinder nummer fem over nummer et, så vi vil gerne undgå de kvartfinalekampe og i stedet komme direkte i semifinalerne, siger han.

Team Esbjerg kan tage et meget stort skridt i den retning, hvis holdet på lørdag vinder topkampen på udebane mod FCM Håndbold, der har 20 point for 14 kampe på tredjepladsen.

- Vi kan skabe et kæmpe hul til forfølgerne. Så vil vi være otte point foran FCM og mindst fire foran Viborg, og der vil ikke være så mange spillerunder tilbage, siger Lars Frederiksen, hvis hold har vundet alle syv udekampe i ligaen i denne sæson.

Der spilles i alt 22 runder i kvindernes grundspil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip