Team Esbjerg må undvære Rikke Zachariassen

En af Team Esbjergs største profiler, Rikke Zachariassen, er gravid og skal føde sit andet barn i juni 2013. Dermed er hun ikke til rådighed mere i denne sæson, hvilket svækker holdets muligheder for at erobre en topplacering i Dame Håndbold Ligaen.

- Rikke er en så central spiller, at hun vil efterlade sig et spillemæssigt tomrum på holdet, så sportsligt er det naturligvis ærgerligt på kort sigt. Til gengæld glæder vi os over, at hun er så langt fremme i sin graviditet, at hun vil være klar til den kommende sæson og forhåbentlig mange sæsoner frem for Team Esbjerg, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Rikke Zachariassen vendte i december tilbage på håndboldbanen, efter at hun og hendes mand, Jeppe Riber, 28. september i fjor var blevet forældre til parrets første barn, datteren Sille. Hun har siden genvundet sit tidligere høje niveau, og især i forsvaret er hun et omdrejningspunkt i Team Esbjergs spil. I angrebet har Team Esbjerg alternativer på stregen i Maja Bech Hansen og Kirsten Balle.

Tidligere i dette efterår har begge Team Esbjergs målvogtere, først Marie Staun og dernæst Kari Aalvik Grimsbø, meddelt, at de venter barn. De er ukampdygtige i resten af denne sæson, og den tidligere landsholdsmålmand, Rikke Schmidt, er hentet til klubben.

- At måtte se bort fra tre spillere inden for en kort periode kan de færreste klubber absorbere, men vi har tidligere været nødt til at omstille vores spil på grund af skader og fravær, og vi kæmper videre, siger Lars Frederiksen.

Foto: Niels Husted.

 

Dagens Gossip