Teenagepige var dødtræt af familiens evige spørgsmål til jul - så hun lavede denne folder, som besvarede dem alle

“Guuud, er du allerede blevet 17 år, sikke tiden dog flyver, sidst jeg så dig, var du kun cirka så høj (Indsæt underdrevet antal centimeter målt mellem gulv og familiemedlems hånd)”

Din grandtante, din kusines oldefar og alle de andre halvfjerne slægtninger ved sikkert godt, at de bevæger sig rundt på de fortærskede klichéers farvande, når de møder dig omkring hver tredje jul.

Ikke desto mindre kan det godt være trættende at skulle lægge øre til dem og svare på de samme evindelige spørgsmål hver eneste gang, julefreden skal forestillet at have sænket sig.

Derfor kan vi her på redaktionen ikke lade være med at holde lidt med 17-årige Arianna Simon, som i år besluttede sig for at løse problemet på en sjov og lettere flabet måde.

Den unge pige fra New York lavede simpelthen en folder, hvor svarene på alle de forudsigelige spørgsmål var opført.

Her dækkede hun både sit kommende valg af uddannelse, sin civilstatus og selvfølgelig det uundgåelig om, hvor gammel (og høj), hun er blevet siden sidst.

“Hvis du kan undgå at stille disse spørgsmål, som jeg venligst har uddelt svarene på, kan vi få en god og glædelig jul! Tak!” Skrev Arianna Simon på bagsiden af sin geniale folder.

Se billederne af den her:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip