Teenager efterlader hjerteskærende selvmordsbrev: Nu advarer hendes knuste far andre forældre

“Jeg tænkte på, hvor ubehageligt det er at være låst ude, og jeg tænkte på, at det måske er værre at være låst inde.”

Sådan skrev den 19-årige Madison Holleran i et brev, hun havde på sig, da hun hoppede i døden fra et parkeringshus i Philadelphia. Det skriver Daily Mail. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2920310/Parents-share-tragic-sui...

På sig havde hun også bogen “Reconstructing Amelia”, som handler om en perfektionistisk teenager, der til sidst springer i døden. Historien ligner hendes så langt, at Madison Holleran var en lovende atlet på sit universitets løbehold.

Læs også: 8 ting kun folk med depression forstår

Madison Holleran efterlod sig også en række gaver til sine familiemedlemmer. Blandt andet halskæder til sin mor og ingefærsnaps til sin far og bedstemor.

Far advarer andre forældre
Hun havde tidligere været deprimeret og fortalt sine forældre, at hun havde brug for at se en psykolog, fordi hun havde selvmordstanker. Hun virkede til at have fået det bedre, da hun kom tilbage i skole efter nytår, men blot et par uger senere tog hun sit liv. Hendes knust far advarer nu andre forældre.

“Forældre, hvis I ser en stor ændring i jeres barn og I ikke har diskuteret selvmord med dem, så åbn diskussionen,” opfordrer han.

Læs også: Depression gør dig ikke ked af det hele tiden

Familien fandt et udkast til selvmordsbrevet på Madison Hollerans kollegieværelse.

“Jeg ved ikke, hvem jeg er mere. Prøver. Prøver. Prøver. Jeg er ked af det. Jeg elsker jer. Undskyld igen… undskyld igen… undskyld igen… Hvordan skete det her?”

 

Dagens Gossip