Teenager tabte til Wozniacki: Mine fejl var afgørende

Skrevet af admin

20/01/2015

Dagens topnyheder

Det amerikanske tennistalent Taylor Townsend er tilfreds med sit spil i tirsdagens kamp mod Caroline Wozniacki, men ærgrer sig alligevel over, at hun i nederlaget begik en række store brølere.

18-årige Townsends aggressive stil indebærer naturligt en høj risiko for fejl, men mod Wozniacki i Australian Open indrømmer amerikaneren, at hun særligt fremme ved nettet dummede sig.

- Jeg kan formentlig tælle 10 point, der var vigtige, som jeg mistede på grund af fejl. Det kunne have ændret momentum i kampen og måske have bragt mig foran på nogle tidspunkter, siger Taylor Townsend.

Mens Wozniacki i løbet af kampens to sæt lavede 10 uprovokerede fejl, begik amerikaneren 34 af slagsen.

- Det gjorde forskellen i forhold til, hvem der vandt de enkelte bolde eller kom foran i sæt, lyder det fra verdens nummer 99.

Hun er trods alt tilfreds med sit spil i debuten i den australske grand slam-turnering, hvor hun tabte med cifrene 6-7, 2-6.

- Samlet set synes jeg, jeg gjorde det godt og kom frem på banen og brugte min forhånd godt, siger Townsend og roser Wozniacki.

- Hun har været nummer et i verden og har været med i toppen, og hun ved, hvad det kræver at komme videre fra de første runder ved turneringerne.

Taylor Townsend betragtes som et af de største kvindelige tennistalenter i USA. Hun går efter eget udsagn i første omgang efter at nå top-50 på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki ligger i øjeblikket nummer otte i verden.

/ritzau/