Teenager tabte til Wozniacki: Mine fejl var afgørende

Det amerikanske tennistalent Taylor Townsend er tilfreds med sit spil i tirsdagens kamp mod Caroline Wozniacki, men ærgrer sig alligevel over, at hun i nederlaget begik en række store brølere.

18-årige Townsends aggressive stil indebærer naturligt en høj risiko for fejl, men mod Wozniacki i Australian Open indrømmer amerikaneren, at hun særligt fremme ved nettet dummede sig.

- Jeg kan formentlig tælle 10 point, der var vigtige, som jeg mistede på grund af fejl. Det kunne have ændret momentum i kampen og måske have bragt mig foran på nogle tidspunkter, siger Taylor Townsend.

Mens Wozniacki i løbet af kampens to sæt lavede 10 uprovokerede fejl, begik amerikaneren 34 af slagsen.

- Det gjorde forskellen i forhold til, hvem der vandt de enkelte bolde eller kom foran i sæt, lyder det fra verdens nummer 99.

Hun er trods alt tilfreds med sit spil i debuten i den australske grand slam-turnering, hvor hun tabte med cifrene 6-7, 2-6.

- Samlet set synes jeg, jeg gjorde det godt og kom frem på banen og brugte min forhånd godt, siger Townsend og roser Wozniacki.

- Hun har været nummer et i verden og har været med i toppen, og hun ved, hvad det kræver at komme videre fra de første runder ved turneringerne.

Taylor Townsend betragtes som et af de største kvindelige tennistalenter i USA. Hun går efter eget udsagn i første omgang efter at nå top-50 på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki ligger i øjeblikket nummer otte i verden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip