Teenagere på flugt fra politiet

11/04/2013 10:20

BNB

Nyheder
Det udviklede sig til en vild politijagt, hvor drengene kørte fra Ringsted og ned over Sjælland. Til sidst var der ti patruljevogne efter dem. Seks fra Midt- og Vestsjællands Politi og fire fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.»Det er tre drenge, som er helt ukendte af politiet, så vi må karakterisere det som drengestreger.«Det fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Søren Danielsen, til bt.dk og tilføjer, at farten på et tidspunkt var helt oppe på 150 kilometer i timen.Først efter omkring 50 minutter lykkedes det politiet at stoppe drengene ved Slagelse. Her havde politiet sat en afspærring op med sømmåtter.Den 17-årige dreng, der kørte bilen, bliver fremstillet i grundlovsforhør og sigtes blandt andet for at køre uden kørekort og for hensynsløs kørsel.Bilen, som de tre unge kørte i, tilhører den 14-åriges forældre.

Mest læste i dag

Det udviklede sig til en vild politijagt, hvor drengene kørte fra Ringsted og ned over Sjælland. Til sidst var der ti patruljevogne efter dem. Seks fra Midt- og Vestsjællands Politi og fire fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

»Det er tre drenge, som er helt ukendte af politiet, så vi må karakterisere det som drengestreger.«

Det fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Søren Danielsen, til bt.dk og tilføjer, at farten på et tidspunkt var helt oppe på 150 kilometer i timen.

Først efter omkring 50 minutter lykkedes det politiet at stoppe drengene ved Slagelse. Her havde politiet sat en afspærring op med sømmåtter.

Den 17-årige dreng, der kørte bilen, bliver fremstillet i grundlovsforhør og sigtes blandt andet for at køre uden kørekort og for hensynsløs kørsel.

Bilen, som de tre unge kørte i, tilhører den 14-åriges forældre.