Teknikfirma vil ansætte 500 nye de kommende tre år

Byggebranchen har ikke haft det alt for nemt de seneste år, men det afholder ikke teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen i at se optimistisk på fremtiden.

Virksomheden, der leverer løsninger inden for el, vvs og ventilation, har sat sig et ambitiøst mål for de kommende tre år, som lyder på en samlet vækst på 30 procent.

Det svarer til en årlig omsætning på tre milliarder kroner og medfører samtidig, at man skal bruge 500 ansatte flere end de 2000, man har i forvejen.

- Vi ser et vækstpotentiale i en række industrier og brancher herhjemme, og rent geografisk har vi specielt kig på Jylland og Fyn, hvor vi vil øge vores tilstedeværelse.

- I næste uge indvier vi et helt nyt teknikhus i Aarhus, hvor vi samler et par hundrede ansatte, og vi har noget lignende på vej i Kolding og Odense, siger Allan Jørgensen, der er koncerndirektør.

Som et led i den nye strategi har koncernen fusioneret sine tre selskaber - Glenco, L&H Rørbyg og Kemp & Lauritzen - til ét selskab.

Formålet er at samle kompetencerne, så man kan levere bredere løsninger på tværs af fagligheder.

Samtidig kommer man til at fokusere mere på at levere innovative løsninger, der også forbedrer kundernes forretning.

- Energieffektivisering er eksempelvis kommet højt på agendaen hos de fleste virksomheder, og her kan vi gå ind og gøre en markant forskel. Ikke mindst på bundlinjen, siger Allan Jørgensen.

Kemp & Lauritzen har lige nu til huse 30 forskellige steder, herunder to steder i Sverige. Hovedkontoret ligger i Albertslund.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip