Telia lancerer trådløst tv

De fleste kan nikke genkendende til kampen med løse kabler og med opsætning af kabelskinner for at skjule det nødvendige, fysiske bånd mellem hjemmets enheder.

Det skal nu være slut. Fremover kan en trådløs enhed give tv-kunden mulighed for at streame tv-signalet trådløst mellem internet-routeren og den digitale tv-boks.

Læs også: Danskerne shopper løs med mobilen

Løsningen er blevet efterspurgt af en række Telia TV-kunder, og den er især attraktiv i de hjem, hvor internet-routeren er placeret langt fra fladskærmen og i hjem med flere fladskærme.

- Vi har tidligere lanceret den trådløse tv-boks i Sverige, og undersøgelser viser, at den er blevet rigtig godt modtaget. Først og fremmest er forbrugerne glade for, at de slipper for at trække kabler rundt i hele hjemmet, fortæller Lars Gudbrandsson, der er direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

- Det er hurtigt og nemt at sætte op og giver mulighed for, at alle hjemmets fladskærme kan tilsluttes trådløst. Derudover er investeringen i den trådløse enhed en engangsudgift og forudsætter dermed ingen månedlige betalinger.

Babyhit: 0-2 årige bruger smartphones og tablets

Rent praktisk køber man to trådløse enheder (Media Bridges) og tilslutter dem henholdsvis hjemmets internet-router og tv-boks. Prisen for at tilslutte den første tv-boks er en engangssum på 699 kroner. Efterfølgende tv-bokse koster 399 kroner pr styk.

 

Dagens Gossip