Tennis: Federer runder 1000 sejre

Tennisspilleren Roger Federer rundede en markant milepæl med 1000 sejre på ATP-touren, da han søndag vandt finalen i Brisbane International over canadieren Milos Raonic.

Schweizeren vandt 6-4, 6-7 og 6-4 mod en fremstormende spiller, som dog ikke havde noget holdbart modtræk mod den rutinerede schweizer.

Roger Federer blev den kun tredje spiller i historien, som nåede over 1000 sejre på højeste niveau. De andre er Jimmy Connors (1253) og Ivan Lendl (1071).

Federer har nu også vundet 83 turneringer, og han har vundet mindst én turnering om året hvert eneste år siden han kom ind på ATP-touren i 2001.

- Det er et specielt øjeblik. Ingen tvivl om det. Jeg har spillet meget tennis i årenes løb. At nå 1000 sejre betyder en masse for mig, og jeg vil aldrig glemme den her kamp, siger Roger Federer.

Milos Raonic havde lavet ikke færre 34 serve-esser, da han vandt over Kei Nishikori i semifinalen, men lavede kun 12 mod Federer. Schweizeren lavede til gengæld 20.

Spillerne er i gang med forberedelserne til Australian Open senere på måneden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip