Tennisbabe stoppet af skønhedsfejl

En noget utraditionel skade har gjort, at publikum må kigge langt efter den ventede storkamp mellem Victoria Azarenka og Serena Williams i semifinalen i WTA-turneringen i Brisbane.

Ofret var Azarenka, der i et stykke tid har døjet med en dårlig tå og måtte trække sig fra mødet med Williams efter, hvad hun selv kalder "en dårlig pedicure-oplevelse".

- Jeg kender ikke det medicinske udtryk, men jeg skulle have fjernet noget negl fra tåen, og så gik der betændelse i det, forklarer Azarenka ifølge Reuters.

Dermed måtte mødet mellem verdens nummer et og tre aflyses, men i det mindste slipper hviderusseren for at stå over for Williams, som ikke har været nogen behagelig modstander gennem årene.

Amerikaneren har således vundet de seneste ni indbyrdes opgør mod Victoria Azarenka.

Vigtigere er nu, hvordan den ømme storetå kommer til at påvirke Azarenkas forberedelser til Australian Open, årets første Grand Slam-turnering. Her er hviderusseren forsvarende mester.

- Sket er sket, og det værste er allerede overstået. Det behøver bare lidt tid til at blive bedre, siger Azarenka.

Australian Open begynder i Melbourne den 14. januar.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip