Terry nægtede at give hånd til formanden

19/04/2013 23:30

BNB

Nyheder
Anledningen var, at Chelseas tid som vindere af Champions League er forbi, og trofæet skal have en ny ejer. Derfor var der lavet en ceremoni, hvor Chelsea skulle afgive den pokal, som holdet vandt ved at besejre Bayern München i maj sidste år. David Bernstein var tilstede som FAs repræsentant, og alle hilste pænt på ham - bortset fra John Terry. - Næ, lød svaret, da John Terry blev spurgt af Sky Sports, om han havde givet David Bernstein hånden. Og årsagen er, at det var FA-formanden, der var drivkraften, dengang John Terry blev frataget anfører-bindet for det engelske landshold. Det blev John Terry på grund af beskyldninger om racisme over for Anton Ferdinand fra Queens Park Rangers. John Terry blev frikendt i retten, men FA gav ham alligevel fire kampes karantæne. I efteråret besluttede John Terry sig så for helt at droppe landsholdet. David Bernstein sagde ifølge BBC om fredagens manglende håndtryk: - Det lagde jeg ikke mærke til, og jeg vil hellere snakke om noget andet.

Mest læste i dag

Anledningen var, at Chelseas tid som vindere af Champions League er forbi, og trofæet skal have en ny ejer. Derfor var der lavet en ceremoni, hvor Chelsea skulle afgive den pokal, som holdet vandt ved at besejre Bayern München i maj sidste år.

David Bernstein var tilstede som FAs repræsentant, og alle hilste pænt på ham - bortset fra John Terry.

- Næ, lød svaret, da John Terry blev spurgt af Sky Sports, om han havde givet David Bernstein hånden.

Og årsagen er, at det var FA-formanden, der var drivkraften, dengang John Terry blev frataget anfører-bindet for det engelske landshold.

Det blev John Terry på grund af beskyldninger om racisme over for Anton Ferdinand fra Queens Park Rangers.

John Terry blev frikendt i retten, men FA gav ham alligevel fire kampes karantæne. I efteråret besluttede John Terry sig så for helt at droppe landsholdet.

David Bernstein sagde ifølge BBC om fredagens manglende håndtryk:

- Det lagde jeg ikke mærke til, og jeg vil hellere snakke om noget andet.