Test dig selv: Giver de gamle også dig baghjul på nettet?

I næste uge bliver Digital Post obligatorisk for alle danskere. Men det er under hver anden unge dansker mellem 15 og 24 år, der har tilmeldt sig den digitale post, mens det gælder for 63 procent af de 65-74-årige. Nu lancerer Digitaliseringsstyrelsen en ny quiz, der skal få flere danskere til at tilmelde sig.

I quizzen: Er du mere digital end en 65-årig? får danske unge verbale tæsk af blandt andre Ulf Pilgaard, Uffe Ellemann-Jensen og Mimi Jakobsen, når de tester deres digitale vaner. I quizzen venter der også en svada, hvis brugeren ikke er med på Digital Post-beatet. For eksempel fra Uffe Ellemann-Jensen, som kvitterer med:

Du er ikke tilmeldt Digital Post? Så må du se dig slået af en garvet politiker med 25 år på bagen i Folketinget, som har set flere krige starte og slutte i denne verden, end du har år på bagen. Et råd fra en garvet herre til en ungdomstype som dig er: Bliv aldrig fotograferet nedefra.

Uffe Ellemann-Jensen måtte dog se sig besejret af Dagens.dk's journalist, der opnåede 92 point mod Uffe Ellemans 73. Hvor mange har du?

Du kan tage testen lige her, hvor du selv bestemmer, hvem du vil dyste imod.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip