Tevez vender tilbage til Argentina efter 11 år i Europa

Den argentinske fodboldangriber Carlos Tévez har sandsynligvis spillet sin sidste kamp for en europæisk klub.

Efter 11 år i europæiske topklubber vender Tevez hjem til Boca Juniors, hvor han spillede som ung.

Det oplyser Buenos Aires-klubben på sin hjemmeside.

Der har i flere uger været rygter om et sommerskifte for den 31-årige Tevez, som sluttede med maner hos Juventus, der i denne sæson både vandt det italienske mesterskab samt pokalturneringen og nåede frem til finalen i Champions League.

- Vi er meget glade. Efter en masse arbejde har vi sikret os, at Carlos Tévez kommer tilbage, siger Cesar Martucci fra Boca Juniors' ledelse.

Tevez er i øjeblikket med det argentinske landshold til Copa America i Chile. Han ventes at blive præsenteret i Boca Juniors-trøjen 7. juli. Kontrakten gælder i tre år.

Egentlig var han bundet til Juventus endnu et år, men Torino-klubben har accepteret et bud på fem millioner euro samt den unge Boca-spiller Guido Vadala på en låneaftale.

Carlos Tévez fik sin første kontrakt som 16-årig hos Boca Juniors og var i årene 2001-2004 med til at vinde Copa Libertadores samt Intercontinel Cuppen.

Efter et år hos Corinthians i Brasilien indledte han en karriere i England hos først West Ham i London og derefter de to Manchester-klubber, United og City. Med United vandt han blandt andet Champions League i 2008.

Juventus har allerede hentet en afløser i form af kroaten Mario Mandzukic, der mandag skiftede fra Atlético Madrid på en fireårig aftale.

/ritzau/dpa

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip