Thomas Eje fik andengradsforbrændinger

16/10/2013 13:51

Elo Christoffersen

Nyheder
Den ene tredjedel af Linie 3, 56-årige Thomas Eje, kom slemt til skade under madlavningen derhjemme, skriver Her & Nu. Læs også: Linda P og Christina Sederqvist i ny comedy-satsning Han gik hen over et vådt køkkengulv med en gryde, der var fyldt med spilkogende spagetti og gled på det våde gulv. Det endte med, at Thomas Eje fik andengradsforbrændinger i ansigtet og på kroppen: - Bagefter havde jeg et ansigt som den forbrændte Formel 1-kører Niki Lauda. Men heldigvis helede mine sår fuldstændigt efter et par uger. Jeg nærmest skrællede sårlaget af ansigtet, og nedenunder var der fin, ny hud, fortæller Thomas Eje om hændelsen.

Mest læste i dag

Den ene tredjedel af Linie 3, 56-årige Thomas Eje, kom slemt til skade under madlavningen derhjemme, skriver Her & Nu.

Læs også: Linda P og Christina Sederqvist i ny comedy-satsning

Han gik hen over et vådt køkkengulv med en gryde, der var fyldt med spilkogende spagetti og gled på det våde gulv. Det endte med, at Thomas Eje fik andengradsforbrændinger i ansigtet og på kroppen:

- Bagefter havde jeg et ansigt som den forbrændte Formel 1-kører Niki Lauda. Men heldigvis helede mine sår fuldstændigt efter et par uger. Jeg nærmest skrællede sårlaget af ansigtet, og nedenunder var der fin, ny hud, fortæller Thomas Eje om hændelsen.