Thomas Sørensen: Oliver er en glad og livlig dreng

Det fortæller faren, Thomas Sørensen, som for præcist et år siden hentede sin søn i Østrig uden moderens tilladelse.

»Han har det godt. Han er en glad og livlig drenge, som han altid har været. Han har masser af kammerater, der er stort set legekammerater med hjemme hver dag,« siger Thomas Sørensen om sønnen.

Han glæder sig hver dag over at have Oliver i Danmark, men forklarer, at det samtidig konstant lurer i baghovedet, at tingene ikke er løst, og at situationen er uholdbar.

Også over for Oliver har det været umuligt at skjule balladen. Særligt da drengen oplevede pludselig at blive taget med af sin far frem for at blive afleveret i sin østrigske børnehave. En handling, som Thomas Sørensen dog har danske domstoles ord for, var lovlig, da han har forældremyndigheden over sønnen i Danmark.

»Jeg håber, jeg har afskærmet ham for hele det virvar, vi er igennem. Han ved godt, at mor og far er uvenner. Det har jeg forklaret ham, men han er ikke klar over det pres, som ligger på mig,« forklarer Thomas Sørensen.

Han ønsker, at sønnen også skal have mulighed for at se sin mor, og at han forsøger at finde en løsning om samvær. Men ifølge Thomas Sørensen vil moren ikke se sønnen under de danske betingelser.

»Det gør desværre, at kontakten ikke er så god. Alle børn elsker begge deres forældre, så selvfølgelig holder Oliver stadig meget af sin mor, men samtalerne fungerer ikke så godt,« siger han og forklarer, at han også taler med den seksårige dreng om hans mor.

»Der er ikke noget tabu fra min side. Jeg ønsker, at det er helt normalt. For eksempel talte vi om til jul, hvad han lavede med mor i Østrig sidste år, da de holdt jul. Vi taler helt normalt omkring det, at han var i Østrig«.

 

Dagens Gossip