Thorkild Mørk Rønbøl Lauridsen - direktør for Center for Arktisk Samarbejde

Aalborg Kommune ønsker at styrke samarbejdet med Grønland og det arktiske område med Center for Arktisk Samarbejde, der etableres i Aalborg fra den 1. januar 2013. Thorkild Mørk Rønbøl Lauridsen bliver direktør for centret.

41-årige Thorkild Mørk Rønbøl Lauridsen kommer fra en stilling som direktør for anlæg og miljø i Kommuneqarfik Sermersooq i Grønland, og han begynder arbejdet som direktør for Center for Arktisk Samarbejde i Aalborg den 5. marts 2013.

- Det nye Center for Arktisk Samarbejde er en rigtig vigtig satsning, der skal samle og styrke de mange samarbejder, som vi allerede har etableret mellem Grønland og Nordjylland. Jeg er helt sikker på, at Thorkild Mørk Rønbøl Lauridsen er den rette mand til opgaven med sine kvalifikationer og indgående kendskab til det arktiske område. Han er et helstøbt samarbejdsmenneske med hjerte for begge kulturer, siger borgmester Henning G. Jensen, Aalborg Kommune.

Center for Arktisk Samarbejde etableres i første omgang som et to-årigt projekt i 2013-2014, og centret placeres i Erhvervsafdelingen i Aalborg Kommune.

 

Dagens Gossip