Thors bortfører lukker sin cykelbutik

Politibetjenten fra Hørsholm, Lars Bo Lomholt, der bortførte hunden Thor og siden er indstillet til afskedigelse som politibetjent, har nu også måttet lukke sin butik, Rungsted Cykler. Det skriver lokalavisen.dk.

- Det løb ganske enkelt ikke rundt, og så har min bank været urimelig, siger Lars Bo Lomholt til avisen.

Han har drevet Rungsted Cykler i seks år. Desuden var han deltidsansat som betjent hos Nordsjællands Politi.

Læs også: Betinget fængsel til politimand for at redde Thor

Butikslukningen kommer kun få måneder efter han blev idømt 60 dages betinget fængsel i den omstridte sag, hvor han bortførte den aflivstruede schæferhund Thor fra et dyreinternat.

Han misbrugte sin stilling som politiassistent ved at møde op på dyreinternatet i politiuniform og med en 'brugstjålet' patruljebil. Hunden Thor bor i dag et ukendt sted i Danmark.

Lars Bo Lomholt har fulgt debatten om hundeloven tæt og han er ikke videre begejstret for de ændringer politikerne lægger op til i hundeloven:

- Der er tale om en minimal ændring, og der er ikke udsigt til større retsikkerhed for hundeejerne. Det vil stadig være politiet, som er den udøvende og dømmende magt i sager om hundebid, og det bliver ikke muligt for hundeejerne at få afprøvet sagen ved en domstol. Så det er lovændring uden effekt, mener han.

Hundepsykolog: Thor var ikke en god hund

Lars Bo Lomholt ankede sin byretsdom til Landsretten og her indledes ankesagen den 20. december, skriver lokalavisen.dk

 

Dagens Gossip