Thorup nedtoner Fischer-frustration: Har fyret 12 andre

Det var ikke en udskiftning som alle andre, da Viktor Fischer onsdag aften forlod banen efter 57 minutter af U21-landsholdets første EM-kamp mod Tjekkiet i Prag.

Ajax-spilleren, der var placeret som forreste angriber, gik fra banen med sammenbidt mine og fortsatte videre til omklædningsrummet efter en for ham frustrerende kamp.

Dagen efter kampen og den danske 2-1-sejr måtte U21-landstræner Jess Thorup forholde sig til profilens ærgrelse.

- Jeg håber, at det mere var i forhold til hans egen præstation, som han gerne ville have gjort bedre, end det var i forhold til noget andet, siger landstræneren.

- Umiddelbart er det ikke noget, jeg går så meget op i. Jeg er med på, at ikke ret mange spillere er glade for at blive skiftet ud. Men vi skal huske, at jeg dagen før havde fyret 12 af mine spillere i truppen, fordi de ikke fik lov til at starte inde.

- Når jeg så tager en spiller ud, så har jeg fyret én mere. Sådan er det at være træner. Spillerne er frustrerede, for de er på den store scene og vil gerne vise sig frem, siger Jess Thorup.

Viktor Fischer udtrykte efter kampen, at han ikke vidste, hvorfor han var blevet skiftet ud.

Jess Thorup minder om, at det kun er få måneder siden, at offensivspilleren gjorde comeback efter cirka et års pause.

- Vi skal huske, at Viktor har spillet seks kampe og ingen af dem i over 70 minutter.

- Vi havde håbet, at han kunne score i den tid, han var på banen, men det var også planen, at vi skulle have nogen ind fra bænken for at hjælpe, siger landstræneren.

Fischers afløser, Pione Sisto, endte med at score det danske sejrsmål syv minutter før tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip