Ti familier vil have hittebarnet i pleje

Flere familier har kort tid efter at en få timer gammel pige blev fundet i en plastikpose i Farum henvendt sig for at tage barnet til sig, skriver politiken.dk.

- Ti familier har allerede henvendt sig og vil gerne tage barnet. De har hørt om sagen i medierne og kontaktede mig i går, fortæller centerchef for Center for Børn og Familie ved Furesø Kommune, Mikkel Damgaards, til politiken.dk.

Nogle af disse familier har tidligere haft plejebørn, men ikke dem alle, forklarer centerchefen.

Kommunen arbejder lige nu med at screene forskellige familier, så de hurtigt kan finde den rette familie til den lille pige.

Nordsjællands Politi leder fortsat efter moderen, fortæller Søren Christensen, politikommissær ved Nordsjællands Politi, til avisen.

De er ikke kommet tættere på at spore hendes identitet, men flere har henvendt sig med tip om noget, de har set i det område, hvor babyen blev fundet. Indtilvidere går politiet efter at finde kvinden ved hjælp af henvendelser.

- Men det er klart, at vi også skal have kontakt til kommunen og de jordemødre, der har været i kontakt med gravide kvinder, siger Søren Christensen.

Kilde: politiken.dk

 

 

Dagens Gossip