Tidligere FCK-boss i spidsen for Københavns mulitiarena

Det bliver en direktør med betydelig ledelseserfaring fra sports- og underholdningsbranchen, der skal stå i spidsen for Københavns kommende multiarena i Ørestaden.

Danish Venue Enterprise A/S, der er ejet af verdens største arrangør af livebegivenheder, Live Nation, skal stå for driften af arenaen, og selskabet har udnævnt 49-årige Dan Hammer til administrerende direktør fra 1. februar 2014.

Dan Hammer har 10 år som direktør i Parken og F.C. København på CV-et, og hans første opgave på nationalstadionet var som projektchef for det internationale Melodi Grand Prix i 2001. 

- Med ansættelsen af Dan Hammer har vi sikret os en kompetent og rutineret styrmand til et projekt, der vil sætte nye standarder i branchen. Dans baggrund taler for sig selv, og jeg er overbevist om, at han vil bidrage afgørende til, at multiarenaen bliver det fysiske omdrejningspunkt for underholdning, som storbyen København mangler og fortjener, siger bestyrelsesformanden i Danish Venue Enterprise A/S, Carl Pernow, ifølge Gaffa.dk.

Dan Hammer er i øjeblikket administrerende direktør i Divisionsforeningen Håndbold, og han har tidligere været ansat i SAS og IBM.

 

Dagens Gossip