Tidligere Vordingborg-borgmester er død

Den tidligere Venstre-borgmester i Vordingborg Elvar Thomsen er død.

Elvar Thomsen, der bar borgmesterkæden fra 1994-1998, sov ind natten til 9. januar efter kort tids sygdom, oplyser nuværende Vordingborg-borgmester Knud Larsen (V) til TV2 Øst.

- Elvar har haft umådelig stor betydning for Vordingborg og Vordingborg Kommune, som købmand, politiker, borgmester, bestyrelsesformand, sportsmand, rotarianer, bridgespiller og så videre.

- For mig vil Elvar dog først og fremmest stå tilbage som en god ven, en fantastisk samtalepartner og en god kollega, skriver borgmester Knud Larsen i en nekrolog.

Den tidligere bestyrelsesformand for Næstved Tidende fik kun en enkelt valgperiode i spidsen for Vordingborg Kommune.

Kort før kommunalvalget i 1997 protesterede omkring 150 mennesker mod Elvar Thomsen og byrådets beslutninger om nedskæringer i hjemmeplejen og på Vordingborg Kommunes plejehjem.

Alligevel lykkedes det Venstre-borgmesteren at sikre fremgang ved kommunalvalget. Men selv om fem mandater blev til seks, så lykkedes det ikke for Elvar Thomsen at beholde magten.

Elvar Thomsen blev 84 år gammel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip