Tiger skambider dyrepasser i amerikansk zoo

En kvindelig medarbejder i en zoologisk have i USA mistede næsten sin ene arm, da hun lørdag blev bidt af en fuldvoksen tiger på sin arbejdsplads, Garold Wayne Interactive Zoological Park, i Oklahoma.

Kvinden rakte af ukendte årsager sin arm ind i tigerens bur, hvorefter ærmet på hendes jakke satte sig fast, og rovdyret gik løs på hendes hånd. Det skriver flere amerikanske medier.

Læs også: Løve angriber og dræber ung kvinde

Kolleger i nærheden greb ind for at få tigeren væk, og den kvæstede zoo-medarbejder blev hastet til behandling på hospitalet, hvor hun har været på operationsbordet og nu meldes at være i stabil tilstand.

- Hun er færdig med operationen, og de reddede hendes arm, skriver den zoologiske have på sin Facebook-side og tilføjer, at tigeren ikke vil aflivet.

Billeder: Delte seng med tre meter lang krokodille

Garold Wayne Interactive Zoological Park åbnede i 1997, og ifølge havens hjemmeside ønsker man at give et hjem til "forladte, fejlplacerede og mishandlede dyr" samt til dyr, som har ejere, der ikke længere kan tage vare på dem.

Huffington Post skriver dog, at den zoologiske have har en blakket fortid, og at den gentagne gange er blevet kritiseret af dyrevelfærdsgrupper.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip