Tiger Woods tilbage som verdensetter

25/03/2013 20:06

BNB

Nyheder
Da en række sex-skandaler ødelagde Tiger Woods' ægteskab og samtidig spændte ben for det amerikanske golf-fænomens dengang imponerende golfkarriere, var der mange, der troede, at det var slut med amerikanerens dominans. Hans spil faldt fra hinanden, og Woods raslede ned af verdensranglisten, som han ellers havde domineret i årevis. Og da skader kom oveni, virkede tigeren tæmmet og ufarlig. Men kvalitet fornægter sig ikke, og Tiger Woods har langsomt men sikkert fået bygget sig selv op igen. Og mandag kunne han med sejren i Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banen i Florida tilbageerobre verdensranglistens førsteplads, som han overtager fra Caroline Wozniackis nordirske kæreste, Rory McIlroy. Det var egentlig meningen, at Arnold Palmer Invitational skulle have været færdigspillet søndag. Men et voldsomt uvejr tilsat kaskader af regn gjorde det komplet umuligt at spille golf, så arrangørerne valgte at flytte afgørelsen til mandag. Her lagde Tiger Woods ud med et forspring på tre slag til nærmeste forfølger, og selv om han undervejs fandt grund til at ryste på hovedet over sit eget spil, var amerikanerens runde solid nok til en samlet sejr på 13 under par, hvilket var to slag bedre end englænderen Justin Rose. Danske Thorbjørn Olesen var også med i turneringen, og han sluttede på en flot syvendeplads i syv under par. Det var ottende gang, at Tiger Woods vandt turneringen i Florida, hvilket er er en tangering af Sam Sneads rekord.

Mest læste i dag

Da en række sex-skandaler ødelagde Tiger Woods' ægteskab og samtidig spændte ben for det amerikanske golf-fænomens dengang imponerende golfkarriere, var der mange, der troede, at det var slut med amerikanerens dominans.

Hans spil faldt fra hinanden, og Woods raslede ned af verdensranglisten, som han ellers havde domineret i årevis. Og da skader kom oveni, virkede tigeren tæmmet og ufarlig.

Men kvalitet fornægter sig ikke, og Tiger Woods har langsomt men sikkert fået bygget sig selv op igen. Og mandag kunne han med sejren i Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banen i Florida tilbageerobre verdensranglistens førsteplads, som han overtager fra Caroline Wozniackis nordirske kæreste, Rory McIlroy.

Det var egentlig meningen, at Arnold Palmer Invitational skulle have været færdigspillet søndag. Men et voldsomt uvejr tilsat kaskader af regn gjorde det komplet umuligt at spille golf, så arrangørerne valgte at flytte afgørelsen til mandag.

Her lagde Tiger Woods ud med et forspring på tre slag til nærmeste forfølger, og selv om han undervejs fandt grund til at ryste på hovedet over sit eget spil, var amerikanerens runde solid nok til en samlet sejr på 13 under par, hvilket var to slag bedre end englænderen Justin Rose.

Danske Thorbjørn Olesen var også med i turneringen, og han sluttede på en flot syvendeplads i syv under par.

Det var ottende gang, at Tiger Woods vandt turneringen i Florida, hvilket er er en tangering af Sam Sneads rekord.