Tiger Woods triumferer med jernet

Den amerikanske golfspiller Tiger Woods har sikret sig sin 75. turneringssejr på PGA Touren i USA, efter han natten til tirsdag dansk tid suverænt vandt Farmers Insurance Open i det sydlige Californien.

Dermed mangler han syv gevinster for at komme op på siden af Sam Snead, der har rekorden for flest antal PGA-sejre med 82. Snead hentede sin sidste sejr i 1965.

Woods sluttede i 14 slag under par efter de fire runder på Torrey Pines-banen. Det er fire slag bedre end Brandt Snedeker og Josh Teater.

Tiger Woods er nærmest uovervindelig på Torrey Pines. Der er ottende gang, han vinder på banen i La Jolla tæt på San Diego.

Dermed bryder den 37-årige PGA-rekorden for flest antal sejre på samme bane.

Woods lagde på den afsluttende rundes første huller hurtigt afstand til sine nærmeste konkurrenter med birdies på 3., 4. og 6. hul.

På de sidste ni huller gik det knapt så godt, og Woods sluttede runden i 72 slag - banens par.

Tiger Woods har nu vundet tre turneringer på PGA-touren syv gange: Farmers Insurance Open, WGC-Bridgestone Invitational og Arnold Palmer Invitational.

Rekorden for flest sejre i samme turnering har Sam Snead med otte førstepladser i Greater Greensboro Open i perioden 1938 til 1965.

Tiger Woods har siden sin skilsmisse for omkring tre år siden ikke sejret i en af golfsportens fire store turneringer. Sidst, han vandt en major, var i 2008 i US Open på netop Torrey Pines.

Woods har vundet 14 major-sejre i sin karriere og jagter fortsat rekorden på 18, der indehaves af Jack Nicklaus. Årets første major er US Masters i Georgia i april.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip