Til alle med briller: Makeup råd fra Drew Barrymore

Ikke mere end lige har den 38-årige skuespiller Drew Barrymore offentliggjort sin anden graviditet, før hun deler gode råd ud til andre kvinder.

Drew Barrymore går aldrig i stramt tøj. Læs hvorfor på IN.dk

Hun er nemlig også i fuld gang med at promovere sin kosmetiklinje Flower Beauty med en helt ny video.

Her giver hun brillebærende fans gode råd til at lægge makeup med hendes produkter for kollektionen.

Drew Barrymore forstørrer i videoen sine øjne med en sort øjenblyant og demonstrere dermed, hvordan det at indramme den våde kant foroven og forneden på øjet kan gøre en stor forskel.

- Det får dine øjne til at se større ud – det virker virkelig. Når jeg kommer hjem efter en aften, og jeg ser mig i spejlet, kan jeg ikke tro, hvor store mine øjne ser ud, når jeg gør det. Det er et genialt trick. Nu gør jeg det hele tiden, siger skuespilleren.

Herefter laver Drew Barrymore et ærbart katteøje med sin flydende eyeliner og viser, hvor let det er at skabe lidt mere drama ved at svirpe med håndleddet.

Til slut lægger hun mascara, der skal give fylde til vipperne, hvor hun er omhyggelig med at fange alle vipperne fra start til slut.

- Til alle jer piger med briller: Jeg synes, I er supersexede. Jeg har min mands briller på til denne demonstration, og jeg elsker ham med briller. Det tænder mig virkelig…Jeg ville på en måde ønske, at jeg selv kunne gå med dem, siger Drew Barrymore.

Drew Barrymore blev gift sidste år. Se billederne på kigind.com

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip