Til kamp i kopi-trøjer

23/10/2013 08:10

BNB

Nyheder
For det var nemlig ikke bare andre fodboldentusiaster de måtte stå i kø med, men derimod også fodboldholdet Indenpendiente Santa Fe. Holdet havde nemlig glemt få deres udebanedragt med, da de i weekenden tørnede sammen med Boyaca Chico, der selv nægtede at skifte deres hjemmebanesæt - som ifølge Reuters lignede Sanfa Fes for meget til at kampen kunne gennemføres. Santa Fe måtte derfor ty til gadesælgerne, hvor en assistent købte nye trøjer til holdet for 35 kroner stykket og efterfølgende skrev spillernes navne og tal på med tusch, oplyser Reuters. Santa Fe vandt kampen i de nye trøjer 2-0.

Mest læste i dag

For det var nemlig ikke bare andre fodboldentusiaster de måtte stå i kø med, men derimod også fodboldholdet Indenpendiente Santa Fe.

Holdet havde nemlig glemt få deres udebanedragt med, da de i weekenden tørnede sammen med Boyaca Chico, der selv nægtede at skifte deres hjemmebanesæt - som ifølge Reuters lignede Sanfa Fes for meget til at kampen kunne gennemføres.

Santa Fe måtte derfor ty til gadesælgerne, hvor en assistent købte nye trøjer til holdet for 35 kroner stykket og efterfølgende skrev spillernes navne og tal på med tusch, oplyser Reuters.

Santa Fe vandt kampen i de nye trøjer 2-0.