Tilbage er penis på 2,5 cm: Mand fik fjernet kæmpe testikler på 65 kilo

Amerikaneren Wesley Warren kunne ikke dyrke sex og havde konstante smerte af at bære rundt på hans testikler, som var vokset til utrolige 65 kilo. Alligevel er han dybt ulykkelig, efter han fik det voldsomt store klokkeværk fjernet.

Efter den 13 timer lange operation sidder den 49-årige mand nemlig tilbage med penis, som ikke er længere end 2,5 centimeter - med andre ord; forsvindende lille.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Jeg fik ikke mit gamle udseende igen af operationen. I stedet fik jeg en diller på 2,5 centimeter, og den bliver ikke større, fortæller den 49-årige i et interview med The Sun.

Inden operationen havde Wesley Warrens testikler vokset sig så store, at han var nødt til at bruge omvendte hættetrøjer som bukser.

Testiklerne begyndte at vokse i 2008, efter han klemte sine ædlere dele i søvne. Selv om han fik antibiotika, fortsatte testiklerne med at blive større og større - til sidste kunne han ikke være i et par bukser, og det krævede fire mand er rejse ham op, hvis han var faldet.

LÆS OGSÅ: Mand med kraftig kæbe og stiv diller onanerede på knallert i fuld fart

Derfor kom Wesley Warren til sidst heller ikke uden for en dør. Selv en tur i supermarkedet var for anstrengende og for flovt.

Nu hvor den store byrde er væk, drømmer han om at finde kærligheden - når han lige er kommet sig over operationen og har vænnet sig til det lille bitte resultat. 

SE BILLDERNE AF WESLEY WARREN OG DE KÆMPE STORE TESTIKLER HER

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip