Tilfreds VM-målmand trods 0-3: Jeg blev skudt varm

Selv om Danmarks bedste ishockeymålmand, Frederik Andersen, ikke kan være med ved VM i Tjekkiet, har der foreløbig ikke været grund til at have nervøse trækninger over målmandsspillet.

Søndag fulgte Sebastian Dahm op på Patrick Galbraiths superpræstation mod Slovakiet ved at levere 38 redninger i Danmarks 0-3-nederlag til Finland.

Rødovre-keeperen, der spillede sin første VM-kamp i seks år, blev efterfølgende hyldet på isen som bedste danske spiller.

- Jeg var opmærksom på, at jeg ikke skulle lade mig distrahere og heller ikke tænke for meget over, at det var nogle virkelig gode spillere, vi var oppe imod.

- Jeg fik lov at arbejde for det. Det er fedt at blive skudt varm, men der kommer jo et punkt, hvor man er blevet varm, og så behøver de egentlig ikke skyde mere, siger Sebastian Dahm med et grin.

Danskerne var presset i bund i lange stræk - især i de to første perioder, og det udviklede sig som ventet til en forsvarskamp mod ishockeystormagten.

- Finnerne kom meget hårdt, og man kunne godt se, at de havde fået en dags hvile. Vi havde en hård kamp i går, hvor vi brugte hele tanken. Det tror jeg helt sikkert, har en betydning.

- Vi stod godt imod, men vi var lidt uheldige, at puckerne blev rettet af et par gange, siger Sebastian Dahm.

Danmark spiller igen på tirsdag, hvor modstanderen er Hviderusland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip