Tiltalt: Drab var et seksuelt rollespil

Det var under et rollespil og som led i et seksuelt spil med sin hustru, at en 48-årig mand har talt om at slå forretningsmanden Henrik Haugberg Madsen ihjel.

Det forklarer manden CS tirsdag i Retten i Næstved, hvor drabssagen mod den 48-årige og Madsens tidligere registrerede partner fortsætter.

Liget af Madsen er aldrig fundet. Men anklagemyndigheden mener, at drabet er sket i november 2010 ved en feriehytte i Karrebæksminde. Derefter skal liget være parteret og gravet ned, hævdes det.

Den sidste påstand bygger blandt andet på forklaringen fra den 48-åriges tidligere hustru.

Parret mødtes i Vestre Fængsel. Han afsonede for narkotika, mens hun sad inde efter at have truet blandt andre præsident Obama.

- Vi har slået rigtigt mange ihjel sammen, forklarer CS om det særegne seksuelle spil med hustruen, som han nu er blevet skilt fra.

- Vi har parteret, gravet ned, sprængt, dolket og skudt et sted mellem 35 og 40 mennesker, siger CS om legene.

En af anklagerne, Jeanette W. Andersen, vil høre, hvorfor hustruen skulle have en aversion mod Henrik Madsen.

- Han var en ud af mange, som hun havde noget imod, siger CS.

Den 48-årige har nægtet at lade sig mentalundersøge, og heller ikke en såkaldt personundersøgelse har han været interesseret i.

I forsøget på at tegne et portræt af CS har anklagerne fået lov til at læse op af afskedsbreve fra mandens tidligere kæreste i Horsens.

Hun havde vidnet imod CS i en stor narkosag og begik selvmord, da hun hørte, at han var stukket af.

Kvinden skrev blandt andet, at han var "et sjældent ondt menneske, som har ødelagt mange, og det vil han fortsætte med."

CS afviser, at han har været voldelig overfor kvinden, og han afviser også at have smadret hendes kæbe.

CS købte en stribe save, presenninger, gummihandsker og ørepropper i tiden omkring drabet. Anklagerne mener, at værktøjet blev anvendt ved parteringen af liget.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip