Tina Dickow i seng med sin Robert

Det var en særdeles glad Tina Dickow, der søndag snuppede prisen for årets musik for filmen "En, du elsker" til årets Robert-uddeling.

Faktisk var den 37-årige sangerinde så glad for prisen, at hun havde den med i seng efter hyldesten.

- Vågnet op på Tivoli Hotel med Robert i smørhullet mellem mig og Pjerrot. Ømt!, skriver den glade vinder på sin Facebook-profil om statuetten, som hun ligger storsmilende med i sengen.

Prisen deler hun i øvrigt med musikeren Marie Key.

Efter overrækkelsen og modtagelsen på scenen delte Dickow sin begejstring på Facebook.

- YES!!! En "dansk Oscar" for musikken til "En, du elsker"! Nyder festen og godt selskab her i København, sender tanker til Frankfurt og synes i det hele taget, at livet er ok vildt lige nu!, lød det fra Dickow.

Når Dickow rejser hjem til Island, hvor hun bor, får Robert-statuetten fornemt selskab af to andre statuetter, for i 2010 vandt hun hele to Robert'er for årets musik og årets sang til filmen "Oldboys."

Privat er det dog ikke en Robert, men derimod den islandske musiker Helgi Jonsson, som sover ved siden af sangerinden. Sammen har parret to børn.

Se glade Dickow i seng med sin pris her: https://www.facebook.com/tinadickow?fref=nf

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip