Tina Dickow til Skovrock 2013 i Aalborg

Der var masser af store anmeldelser til Tina Dickow for ”Where Do You Go To Disappear”, hendes femte studiealbum, der udkom i september 2012.

Albummet markerede på mange måder starten på en ny fase i Tina Dickows musikalske liv. Indspillet i eget studie i det nye hjemland Island - og i tæt samarbejde med den både private og kunstneriske partner Helgi Jónson.

Som uddybning af albumtitlen fortæller Tina Dickow, i et interview med Gaffa:

- Vi har alle sammen brug for steder, vi kan tage hen for at slå hjernen fra, og for mit vedkommende er det blandt andet musikken. Det er der, jeg kan forsvinde og fortabe mig i øjeblikket, siger Tina Dickow.

- Det bliver sværere og sværere i en verden, hvor man hele tiden skal være "connected" via alle kanaler, men det er bare så pisse vigtigt, at give sig selv tid og lov til at forsvinde en gang imellem. Man skal have noget tid, hvor det eneste, man er i relation til, er sig selv, slutter Tina Dickow.

Det nye album gik direkte ind på førstepladsen på listen over de mest solgte albums i Danmark – og der var nye hits til sætlisten, som blandt andet den muntre og charmerende selv-karakteristik på førstesinglen ”You Wanna Teach Me To Dance”.

Sommerens planlagte koncerter i Skovdalen:
6. og 7. juni skotske RUNRIG - sommerens eneste koncerter i Nordjylland
2. august THOMAS HELMIG og TV-2 - fantastisk dobbeltkoncert
8. august DEEP PURPLE - sommerens eneste koncert i Danmark
9. august LILHOLT BAND
16. august TINA DICKOW og Søren Huss - fantastisk dobbeltkoncert.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip