Titanic-stjerne klar til at prøve grænser af

Var man i tvivl om, helt præcis hvor mange ben den britiske skuespillerinde Kate Winslet har i næsen, kan man godt besinde sig.

Den 38-årige Titanic-stjerne efterlader i et nyt interview med magasinet Harper's Bazaar nemlig ingen tvivl om, at hun ikke har tænkt sig at læne sig tilbage på laurbærrene, efter hun for blot fem måneder siden blev mor til sit tredje barn.

Det skriver Female First.

- Det er på tide at vende tilbage. Væk fra fjollerier og tilbage til det grundlæggende hvor jeg tager nogle chancer og ryger på dybt vand. Virkelig bare skubbe grænsen, forklarer hun.

Familiens nyeste medlem, en dreng med navnet Bear, har hun med ægtemanden Ned RocknRoll. Og som om Winslets målfaste karrierehorisont ikke var nok til at udstråle sejhed, mødtes de to i sin tid, da hun var i færd med at redde RocknRolls bedstemor ud af et brændende palæ.

- Vi kunne være døde, for huset brændte til grunden. Jeg bar hende ud af huset og ned ad nogle meget glatte stentrin. Heldigvis er hun bittelille, fortæller Winslet.

Ned RocknRoll er fætter til den stenrige globetrotter og Virgin-ejer Sir Richard Branson. Parret har været gift siden 2012. Det er Kate Winslets tredje ægteskab.

Newspaq

 

Dagens Gossip