Tivoli boostede besøgstallet i 2014

Knap 300.000 flere personer har i 2014 valgt at slå vejen forbi Tivoli i København end året før. Det oplyser haven mandag i en pressemeddelelse.

4.478.000 personer har i alt besøgt Tivoli i 2014, og det er en pæn stigning i forhold til 2013, hvor 4.200.000 personer kiggede ind.

I procenter er det en fremgang på fire procent, og det glæder administrerende direktør i Tivoli Lars Liebst.

- En forbedring i besøgstallet på fire procent bekræfter os i, at tanken om at holde åbent flest muligt dage er den rigtige.

- Tivoli har gennem flere år arbejdet målrettet på at blive en helårsforretning. At det er lykkedes at udvide Halloween og Jul i Tivoli er en del af den strategi, som vil fortsætte i årene fremover, siger han i en pressemeddelelse.

Netop julesæsonen har været stærkt medvirkende til udviklingen. Her valgte Tivoli for første gang i havens historie at udvide sæsonen til 4. januar.

Det har betydet, at det samlede besøgstal i julen for første gang siden 2005 har rundet en million, hvor 1.027.000 besøgte haven. I alt 1.056.000 personer kom i 2014 forbi ved juletid.

De flotte besøgstal får dog ikke direktøren til at overveje yderligere udvidelser af sæsonen.

- Der er ikke umiddelbart udsigt til, at hele Tivoli skal være åben i januar til marts. Her vil vi i stedet udnytte Glassalen og Koncertsalen til at give gæsterne en kvalitetsoplevelse på det kulturelle område, siger Lars Liebst.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip