Tivoli trækker tusindvis af mennesker i teatret

Tivoli er ikke længere bare en tur i rutsjebanen eller ballongyngerne. Nu trækker den gamle have i København i høj grad også i publikum, der vil en tur i teatret.

Sidste år gik 300.000 gennem haven for at komme enten i Glassalen eller Koncertsalen, der har åbent året rundt - også udenfor Tivolis almindelige åbningstider.

Samlet besøgte rundt regnet 4,5 millioner gæster Tivoli - og cirka hver 15. af dem skulle i teatret.

- Strategien om at øge antallet af egne teaterproduktioner, der skal tiltrække flere gæster til Tivoli, skal bidrage til at gøre os til en helårsforretning, siger Nikolaj Koppel, underdirektør i Kultur i Tivoli i en pressemeddelelse.

- Det er derfor meget tilfredsstillende, at 300.000 publikummer i 2014 købte billet til en forestilling hos os, siger han.

Og i år er planen, at endnu flere skal i en af de to sale og have en oplevelse, da der udbydes et rekordstort antal billetter. Allerede nu er der solgt over 100.000 af de over 400.000 billetter, der er sat i salg til årets forestillinger.

Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, siger, at både egne og eksterne produktioner, som lejer sig ind i Tivoli, har haft en flot sæson.

- Vi er nu så stor en kulturproducent på markedet, at vi drømmer om, at noget af det første, man tænker på, er Tivoli, hvis man en aften gerne vil have en kulturoplevelse, siger Lars Liebst.

Sidste år kunne man blandt andet se Grease, Den Grønne Elevator, Tivolis nye sommerrevy, Alvin Ailey American Dance Theatre, Royal Ballet og Nøddeknækkeren.

I år, hvor der sættes 410.000 billetter til salg, hvoraf Tivoli selv står for 260.000 billetter, kan publikum blandt andet se Dirty Dancing, Come Together og over 50 klassiske koncerter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip