Tjek om din opvaskemaskine er brandfarlig

BSH Hvidevarer A/S gør nu igen opmærksom på, at forbrugere, der har en Bosch eller Siemens opvaskemaskine, er omfattet af en sikkerhedskampagne, som blev indledt i august. Det drejer sig om opvaskemaskiner, der er produceret mellem 1999 og 2005.

I meget sjældne tilfælde kan Bosch og Siemens opvaskemaskinerne overophede, så der opstår en risiko for brand. Overophedningen skyldes en fejl i betjeningspanelet.

Advarsel: Opvaskemaskiner fra Bosch og Siemens kan bryde i brand

BSH tilbyder fortsat forbrugerne en gratis hjemmereparation foretaget af en autoriseret tekniker eller et kontant tilskud på 20 procent af prisen ved køb af en ny opvaskemaskine fra Bosch eller Siemens.

BSH opfordrer til, at man som forbruger besøger www.opvaskaktion.dk eller ringer til kundeservice på gratis telefonnummer 00800-19081908 eller på 3817 1413 (lokal takst), hvor man med det samme kan få svar på om ens egen opvaskemaskine er omfattet af kampagnen og få yderligere information.

- Vi fortsætter vores indsats, så vi sikrer, at vi når ud til så mange forbrugere som overhovedet muligt. Vores råd til forbrugerne er, at de kun benytter deres maskiner under opsyn, indtil der er foretaget reparation, hvis deres maskine er omfattet af kampagnen. Vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, som denne sikkerhedsrutine er skyld i, siger Mette Ertel, der er Sales Marketing Manager hos BSH Hvidevarer A/S.

 

Dagens Gossip