Tjekke smadrer Nadal i Australian Open-kvartfinale

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal er ude af Australian Open efter et klart nederlag til den syvendeseedede tjekke Tomas Berdych i turneringens kvartfinale.

De overbevisende cifre lød 6-2, 6-0, og 7-6.

Nadal havde ellers vundet de seneste 17 gange, de to tennisspillere er mødtes, men den rekord blev der sat en stopper for efter to timer og 13 minutter på banen.

Tjekken vandt let det første sæt og strøg endnu lettere gennem andet sæt på 25 minutter. Berdych fik dog mere kamp i det tredje sæt, der endte med tiebreak, men der var skaden allerede sket, og Nadal er nu ude af turneringen.

- Jeg var virkelig klar og godt forberedt og holdt mig så til det igennem de tre sæt, siger Berdych efter kampen.

- Jeg havde forventet en meget hård kamp, men jeg var forberedt på alt, siger tjekken, der samtidig pointerede, at når man "spiller mod Rafa, så må man holde ud til sidste point".

Den spanske tennisspiller og vinder af 14 grandslam-titler havde forud for turneringen selv nedtonet forventningerne grundet rygproblemer.

Desuden gennemgik han i november en blindtarmsoperation og spillede kun få kampe i sidste halvdel af 2014-sæsonen.

Tomas Berdych nåede også semifinalen ved sidste års Australian Open, hvor han tabte til Stan Wawrinka.

I årets semifinale skal han møde enten skotten Andy Murray eller australske Nick Kyrgios. De to spiller kvartfinale senere tirsdag formiddag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip