Toårig dreng efterladt på strand - tre pædagoger fritstillet

Tre pædagoger er blevet fritaget for tjeneste i Engerød Børnehave i Gribskov Kommune efter en 2-årig dreng fredag blev efterladt på Udsholdt Strand efter en udflugt.

Drengen, der hedder Christoffer og er fra Helsinge, sad grædende og mutters alene på den store strand, da tre medarbejdere fra Engerød Børnehave efterlod ham på stranden i Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Mellemrum eller ej? Her er danskernes sjoveste sprogfejl

Heldigvis var der en hjælpsom sjæl, der fandt drengen efter 15-20 minutter, skriver BT.

Episoden har chokeret både drengen og hans forældre. I dag fik det så konsekvenser for de tre pædagoger. De er nu fritstillet fra jobbet.

Beslutningen er taget ud fra, at de tre medarbejdere kun skulle holde styr på ti børn, og at der derfor er tale om et stort svigt, som direktør i Børn og Unge i Gribskov Kommune, Pernille Halberg Salamon, beskriver som særdeles alvorlig og dybt beklagelig.

LÆS OGSÅ: Forbudte forhold: Disse lærerinder var lidt for glade for eleverne

- Det må ikke ske, at et barn bliver glemt på en tur med sin børnehave. Derfor har vi nu taget de nødvendige skridt, så alle børn har en sikker hverdag i vores institutioner, og alle forældre trygt kan aflevere deres børn, fortæller Pernille Halberg Salamon til BT.

Christoffer blev i fredags bragt tilbage til Engerød Børnehave, hvor både forældrene og farmor og farfar ventede.

Det er ikke første gang, at der er problemer med sikkerheden i Engerød Børnehave.

 

Dagens Gossip