Tøffe: Brøndby bør droppe blågule træneremner

Brøndby har for vane at vælge trænere, som tidligere har haft tæt kontakt til klubben og dens ledelse.

Men i den aktuelle situation, hvor Brøndby ligger sidst i Superligaen og blot har vundet en kamp i sæsonens første 12 kampe, er det tid til nyt blod, mener fodboldkommentator og tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting.

- Det handler om at finde en uden for Brøndby til at drive det videre, siger Stig Tøfting.

Den tidligere assistenttræner i Randers FC mener, at udskiftningen på cheftrænerposten bør ske så hurtigt som muligt.

- Jeg tror desværre ikke på, at Auri er den rigtige mand, uanset hvor hårdt han arbejder, og hvor ærgerrig han er. Inden den seneste kamp mod AaB havde de mødt alle hold og kun vundet over ét af dem, og så tabte de til AaB. Det bliver svært.

- Jeg tror, de bliver ved med at gå som katten om den varme grød i stedet for at gøre noget ved det. Men de leder nok efter den rette, siger Stig Tøfting.

Ifølge den tidligere Brøndby-assistenttræner Peer F. Hansen, bør vestegnsklubben gå endnu længere og fyre hele den sportslige ledelse.

Peer Hansen ønsker dog ikke at kommentere yderligere på den analyse, som han leverede søndag i Radio24syv, hvor han sagde, at vejen frem er en total hovedrengøring, hvilket OB valgte at gøre for to år siden - uden større succes.

- Det ville også være som et nødvendigt onde, men jeg er ikke interesseret i at kommentere mere på det, siger Peer F. Hansen.

Brøndby har samlet otte point i 12 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip