Tør du give din kvinde denne julegave?

Hele 64 procent af kvinderne føler stress over rod og praktiske gøremål, og derfor bør man som mand måske overveje en alternativ gave under juletræet i år. Hvis man tør give sin bedre en halvdel en ”kedelig” gave.

”Vi er kommet ud over det med, at gaven kun skal være romantisk, fordi vi efterhånden ikke rigtig ved, hvad vi skal give hinanden. Men det er nok ikke den eneste gave man skal give sin kone eller kæreste,” forklarer livsstilsekspert, og tidligere vært i ”Kender du typen", Niels Folmann.

Julegaven skal være kedelig
Ekspertvurderingen falder i tråd med YouGov-analysen som gavekortet good times har fået foretaget. Den viser, at eksempelvis en praktisk - og relativ kedelig gave - ikke vil være et dårligt bud på årets julegave til kvinderne.

”Det at give et gavekort handler om at forkæle hinanden, når vi giver oplevelser til koncerter eller weekendophold. Men analysen viser, at mange kvinder bliver i dårligt humør af de mange praktiske gøremål i hverdagen – og her kan eksempelvis handyman-gavekortet måske lette stressen og give familien tid til hinanden," fortæller Bo Lauritsen fra good times.

I tv-indslaget kan du møde en af de kvinder, der har prøvet at få en handymand som gave – af sin mand!

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip