Toft: Tunesien kan følge med i 40 minutter

De danske håndboldherrer møder i aften Tunesien i 1/8-finalen ved VM. Og det er en opgave, som forsvarsstyrmanden René Toft Hansen mener, danskerne bør kunne håndtere.

- Spiller vi på 100 procent, så er Tunesien ikke et hold, som skal volde os problemer. Det kan godt være, at de kan følge med i 40 minutter.

- Men vi skal blive ved med at løbe kontra med dem, så de dør til sidst på det. Vi skal kunne løbe dem over, for jeg fornemmer ikke, at de har så mange spillere at skifte med, siger René Toft Hansen.

Minderne fra træningskampen mod Tunesien ved Totalkredit Cup en uge før VM er dog ikke specielt gode, idet nordafrikanerne var overraskende tæt på sejren. Den endte med en kneben 30-29-sejr til Danmark.

- Vi har lige mødt Tunesien i en tæt kamp, men dengang havde vi ikke noget kendskab til dem. Vi havde slet ikke set noget video med dem forinden, og den eneste, vi kendte, var en af deres stregspillere.

- Nu er vi heldigvis lidt mere forberedt på at møde dem, for vi har set mange kampe med dem, beroliger René Toft Hansen.

Ved VM var Tunesien i det indledende gruppespil tæt på at overraske mod Frankrig, og de undertippede tunesere slog både Tyskland, Argentina og Montenegro.

- Tuneserne har en god defensiv. Jeg synes virkelig, de står godt i forsvaret, og så har de en målmand, som under slutrunden har gjort det rigtig godt.

- Det kan godt blive en hård kamp, men jeg håber, at vi kan løbe med dem, så vi til sidst kan trække fra dem, siger THW Kiel-spilleren.

Danmarks kamp mod Tunesien går i gang klokken 20.15.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip