Tog-kaos: Nu holder samtlige S-tog stille

Tekniske problemer får tirsdag middag Banedanmark til at indstille driften på hele S-togsnettet. Eneste undtagelse er ringbanen mellem Hellerup og Ny Ellebjerg Station, oplyser Banedanmark.

- Den foreløbige prognose er, at togene holder stille i et par timer. Det vil berøre rigtig mange passagerer, og det beklager vi selvfølgelig dybt, siger sektionschef i Banedanmark Claus Christiansen.

- Vi vil så vidt muligt forsøge at vejlede passagererne i, hvordan de skal komme rundt, men det er klart, at det vil medføre meget, meget stor gener for passagerne, tilføjer han.

Passagerne opfordres til at tage bussen og ellers væbne sig med tålmodighed.

De seneste dage har en tredjedel af S-togene fået ødelagt deres strømaftagere. Banedanmark har derfor valgt at indstille driften, så teknikere kan blive sendt ud for at finde frem til problemet.

- En ødelagt strømaftager betyder, at toget ikke kan køre, og der er risiko for, at køreledningen rives ned. Derfor er det meget vigtigt at finde frem til fejlen hurtigst muligt, siger Claus Christiansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip